top of page
  • linasorokaite

Navrhněte nádherný blog

Pokud jde o design, nabízí Wix Blog vše, co potřebujete pro vytváření nádherných příspěvků, které zaujmou pozornost vašich čtenářů. Prohlédněte si všechny naše podstatné designové funkce.


Vyberte si z několika nádherných rozvržení


Kanál vašeho blogu nabízí spoustu responzivních rozvržení, z nichž si můžete vybrat. V nastavení kanálu blogu v Editoru si vyberte rozvržení, které je pro vás to pravé. Redakční rozvržení je ideální pro čtenáře, kteří chtějí rychle najít příspěvky, které je zajímají. Nebo se můžete rozhodnout pro rozvržení vedle sebe, které čtenářům umožní se posunout níže a prohlížet si příspěvky jeden po druhém. Poté, co se rozhodnete pro jednu z možností, klikněte na možnost Přizpůsobit rozvržení a pohrajte si s pokročilým nastavením.


V nastavení můžete vybrat také další prvky, které chcete zobrazit na kanálu vašeho blogu, například nabídku blogu, jméno autora, počet lajků a zobrazení a mnohem víc.


Přizpůsobte si stránku příspěvku


Pokud si chcete přizpůsobit nastavení příspěvků, přejděte na stránku příspěvku v Editoru. Veškeré změny, které zde provedete, ovlivní současně rozvržení a vzhled všech vašich příspěvků.


Zapojte čtenáře tím, že jim umožníte psát komentáře a sdílet vaše příspěvky na sociálních sítích. Ve spodní části příspěvků můžete také zobrazit související příspěvky a tagy, aby čtenáři snáz našli vaše další příspěvky a pokračovali ve čtení.



1 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page